Скијање
Скијање Печати

Клубови во Скопје

Клуб Контакт

Македонска

Ски Академија

Сојуз на спортови на Скопје , “Ј.Х.К. – Џинот” 12а – Скопје
Тел. 070 534- 266

www.skiacademy.mk    e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Ски клуб “Работнички” Сојуз на спортови на Скопје, тел. 070 245 878
Сноуборд клуб “Полар” Руѓер Бошковиќ б.б. тел. 3063 520 – 075 415 440, тренинзи во О.У.Јан Амос Коменски: вторник и четврток