Скијање
top
logo

Почеток Скијање

Скијање Печати

Клубови во Скопје

Клуб Контакт

Македонска

Ски Академија

Сојуз на спортови на Скопје , “Ј.Х.К. – Џинот” 12а – Скопје
Тел. 070 534- 266

www.skiacademy.mk    e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Ски клуб “Работнички” Сојуз на спортови на Скопје, тел. 070 245 878
Сноуборд клуб “Полар” Руѓер Бошковиќ б.б. тел. 3063 520 – 075 415 440, тренинзи во О.У.Јан Амос Коменски: вторник и четврток
 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

cialis livraison express cialis meilleur cout http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... http://www.ville-tence.fr/?itemid=175703... vrai cialis moins cher cialis livraison rapide
  • vente de cialis en belgique viagra gratuit achat viagra moins cher en france
    1. prix levitra 20mg apotheke viagra acheter viagra express
    http://www.mp3doctor.com/aleo.php?es=262... voltaren senza ricetta abilify mg
    sild c a nafil citrate vente viagra generique en inde http://www.periodiques-caraibeamazonie.f...