Награда 13ти Ноември
top
logo

Почеток Актуелно Награда 13ти Ноември

Награда 13ти Ноември Печати

До,

Спортски здруженија во град Скопје - спортски медиуми


Предмет: Објавување конкурс за наградата 13ти Неомври на Сојузот на спортови на Скопје

 

 

Почитувани,

Во склад со критериумите за доделување на наградата 13ти Ноември што ја доделува Сојузот на спортови на Скопје, по повод денот на ослободувањето на Скопје 13ти Ноември, истакнуваме јавен повикза конкурирање за наградата.

Наградата во склад со критериумите кои благовремено се одставени до спортските здриженија ќе се додели на:


1. Заслужни спортисти /1-2/

2. Тренер-и

3. Екипа-и

4. Спортски работници

5. Спортски работници за Животно дело

6. Професори по Физичко воспитување

7. Спонзори и спомагатели /фирми и поединци/

8. Други спортски субјекти

 

 

Предозите со образложение за предложените да се достават најдоцна до 31ви Октомври 2010, до Сојузот на спортови на Скопје во писмена форма или по е-пошта на: info@sportskopje.mк

 

 

Претседател,

Ѓорѓи Кузмановски

 

 

 

Скопје, 12.10.2010

 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

acheter kamagra dans magasin en belgique http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... http://www.ville-tence.fr/?itemid=37498&... acheter viagra toulouse http://www.ville-tence.fr/?itemid=507962...
  • viagra achat vente viagra et equivalents http://www.paysnedelamer.fr/?comps=3128&...
    1. comprar levitra 20 mg http://www.ncld.org/?cmJ=G2900&cmC=62187... levitra en francais
    http://www.mp3doctor.com/aleo.php?es=280... plavix acquisto wellbutrin generico
    achat tadalafil angleterre viagra en chewing gum viagras