Мечување
top
logo

Почеток Актуелно Мечување

Мечување Печати

Мечувалечка Федерација на Македонија (МФМ) во соработка со Сојузот на спортови на Скопје е организатор на  10-тото Европско екипно првенство за мечување за ветерани, кое ке се одржи од 27- 30.05.2010 во спортската сала “Борис Трајковски“ - Скопје.

Сите заинтересирани љубители на мечувањето можат да повелат во спортската сала “Борис Трајковски“ и да ги проследат настапите на Македонската репрезентација, а воедно и да уживаат во убавините и грациозноста на овој несекојдневен натпревар во нашиот град. Влезот е бесплатен. Почеток на натпреварите е секој ден во 10:00 часот, а финалните борби се во 18:00 часот.

 

 

 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

acheter viagra en europe livre en enjours acheter viagra professionnelle en france meilleures sites achats viagra trouver viagra http://www.ville-tence.fr/?itemid=103585... cialis sur internet
  • procurer du levitra viagra generique inde generique viagra pas cher
    1. cialis online farmacia italia koop viagra http://www.ncld.org/?cmJ=G3893&cmC=16914...
    disulfiram pharmacie donepezil costo http://www.mp3doctor.com/aleo.php?es=298...
    http://www.periodiques-caraibeamazonie.f... http://www.periodiques-caraibeamazonie.f... http://www.periodiques-caraibeamazonie.f...