Спелеологија
top
logo

Почеток Спелеологија

Спелеологија Печати

 

1. СД “ПЕОНИ“ - Скопје

ул. Смилевска бб

лице за контакт: Жежоски Иван

тел. 2041-206,

070/ 311-657

е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

2. ИД “УРСУС СПЕЛОС“ - Скопје

ул. Добромир Хрс 20а

лице за контакт: Гичевски Оливер

тел. 2781-293

е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

web: http://ursusspeleos.110mb.com/index.htm

3. СНД “ВРЕЛО“ - Скопје

ул. Добромир Хрс 20а

лице за контакт:

Киро Ангелески

тел. 070/359-518

е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... viagra professionnelle vente cialice http://www.ville-tence.fr/?itemid=161465...
  • kamagra apcalis http://www.paysnedelamer.fr/?comps=2859&... http://www.paysnedelamer.fr/?comps=2593&...
    1. acheter du viagra en ligne achat cialis pas cher kamagra prezzo
    pantoprazole acquisto effexor acquisto http://www.mp3doctor.com/aleo.php?es=278...
    levitra vente viagra lille viagra sans prescription